lunes, 4 de abril de 2011

Missatge d'amor- Mensaje de amor


Il.lustració Carme Sala (Tots els drets reservats)



De la Carme, per les seves nétes:

Per la Martina i la Clàudia que no han conegut al seu avi Jaume; ell si us conegues us explicaria contes dels ocells quan arriba  la primavera i busquen el material per fer el niu; També el perquè a la nit amb un cel net veiem com corren les estrelles...i com us estimaria! Iaia Carme.


De Carme, para sus nietas:

Para Martina y Clàudia, que no han conocido a su abuelo Jaume; si él os conociera, os explicaría cuentos de pájaros cuando llega la primavera, y buscan el material para hacer el nido, y también por qué por la noche, con un cielo limpio, vemos correr las estrellas, ¡y cómo os querría! Yaya Carme.



3 comentarios:

  1. Tan de bo els avis que no hi són poguéssin mirar per un foradet com són de precioses les nostres criatures. Estic segura que l'avi Jaume se'n sentiria orgullosíssim, perquè la Clàudia i la Martina són unes noies amb un cor gegant.
    Una abraçada gran a tota la família.

    ResponderEliminar
  2. M'he emocionat llegint les paraules de la Carme a les seves nétes.
    Com m'agradaria que el meu avi estigués aquí...

    Gràcies per aquest blog!!

    Anna.

    ResponderEliminar
  3. ANA PRINCESA DEL GUISANTE: Es una pena que no l'hagin conegut en persona, perquè era una bellíssima persona, del que se'n podia aprendre molt.
    Però el coneixen a través de les nostres paraules, i així perviurà en la nostra memòria familiar per sempre. A elles, aquest avi, ja no els marxarà mai.
    Besets


    ANNA M.G.: T'agraeixo les teves paraules; Et convido a compartir els teus records amb nosaltres...o a llegir els que trobis aquí; M'alegro que hagis arribat fins aquí.

    ResponderEliminar

¿Nos cuentas un cuento?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...