martes, 27 de septiembre de 2011

Vila del llibre a BellpratEl proper cap de setmana a Bellprat, vila de la comarca de l'Anoia, se celebra la tercera edició de la Vila del llibre.
Us en deixem l'enllaç i us convideu a visitar-la. Nosaltres hi presentarem L'àvia necessita petonets, diumenge dia 2 d'octubre, a les 16.30 hores.
Aquest esdeveniment ha fet que un petit poble es converteixi per uns dies en un lloc ple de lletres i música, amb mercat de llibres usats i moltes activitats per gaudir de l'ambient rural en família. Us hi esperem!
El próximo fin de semana en Bellprat, villa situada a unos 80 km de Barcelona, se celebra la tercera edición de la Villa del libro.
Os dejamos el enlace y os invitamos a visitarla. Nosotras presentaremos La abuela necesita besitos, el domingo día 2 de octubre a las 16.30 horas.
Este acontecimiento ha hecho posible que un pequeño pueblo se convierta por unos días en un lugar lleno de letras y música, con un mercado de libros usados y muchas actividades para disfrutar del ambiente rural en familia. ¡Os esperamos!http://www.amicsdebellprat.cat/

1 comentario:

¿Nos cuentas un cuento?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...